Exempel

Workshop, seminarium eller konsultuppdrag? Här kommer exempel på intresseområden där jag genomfört uppdrag.

KICK-OFF!

Vill ni ha full fart på gänget? Boka en extern talare som tillför energi, verktyg och inspiration för att få saker att hända!

AFFÄRSNÄTVERKARSKOLAN

Inom vissa yrken är nätverkande den självklara metoden för att generera nya kunder – men hur gör man? Vad passar er – ett generellt seminarium eller en skräddarsydd skola?

NYCKELN TILL EFFEKTIV KOMMUNIKATION

Vissa klickar vi direkt med – andra verkar kommunikationen inte fungera alls med! Varför är det så? Med utgång från teorin om 4 grundläggande beteendestilar kan vi på ett underhållande sätt skapa metoder för att bli bättre på att kommunicera effektivt med de beteendestilar vi normalt sett har problem med.

RÄTT MENTAL INSTÄLLNING

Hur stor betydelse för ditt resultat gör dina tankar? Hur kan vi genom att vara medvetna om hur vår hjärna fungera välja att använda den så att den hjälper oss uppnå resultat istället för att hindra oss?

EFFEKTIVT STYRELSEARBETE

Har du funderat på att ta in en extern styrelse? Har ni kört fast i ert samarbete? Låt oss gå igenom hur det borde fungera och vilka resultat man kan uppnå genom att arbeta effektivt tillsammans.

MÄSSPLANERING FÖR RESULTAT

Bokat plats på en dyr mässa? Vill ni säkerställa ett bra resultat? Ta tag i det nu, sätt mål, planera och följ upp på rätt sätt så ökar chanserna till en bra avkastning på investeringen dramatiskt!

PRESENTATIONSTEKNIK

Lär er grunderna, öva, öva och öva så kommer resultaten på era presentationer förbättras mångdubbelt! Det är inte komplicerat – men det är inte helt enkelt heller, eller hur?

SÄLJ SÄLJ SÄLJ

Allt är försäljning – men hur gör man egentligen? Kanske är det dags att ni definierar hur säljprocessen borde se ut i ert företag och tränar personalen på vad ni vill att de skall göra? Effekten brukar bli kraftigt ökad orderingång……

Intresserad? Ring 0707-715907 eller maila på richard@cederquistoco.se